За нас

Идеята

Гнездото споделено работно пространство е създадено от Враца софтуер общество, като следваща стъпка в реализирането на нашата мисия – изграждане на ИТ-общност във Враца, която чрез качествено образование дава възможност на врачани да работят предизвикателна и добре платена работа в родния си град.

Започнахме с провеждане на курсове по програмиране, които след това разширихме с курс по дигитален маркетинг, а вече и с курс по дизайн.

Организираме ежегодни събития като Hack Vratsa, Rails Girs, Code Week Враца. Също така каним вдъхновяващи лектри за интересни семинари.

Участваме в други инициативи, създадохме ценни партньорства и станахме разпознаваеми. Изградихме дигитална общност във Враца, която се разраства.

Следващата стъпка в тази посока, бе да създадем място, което да събира хората от общността. Да им дава възможност за нови контакти, да реализират проекти, да стартират или продължават своето развитие, да намират партньори и съмишленици.
Ти също можеш да бъдеш част от тази общност. Запиши се с твой имейл, на който ще те уведомим за следващите ни събития, на които ще можеш да се срещнеш с хората от общността.

Нашият екип

Теодор Костадинов

Тео е един от основателите на Враца софтуер общество и Вола софтуер. Занимава се както с програмиране и преподаване, така и с организиране на събития и състезания. Теодор е старши програмист в голяма американска компания, като се занимава основно с Джава и Андроид. Запален е по загадките и настоните игри.

Иван Стрижлев

Иван е роден и живее във Враца. Завършил е психология в ЮЗУ „Неофит Рилски“. Повече от десет години се занимава със създаването и провеждането на тренинг обучения и тиймбилдинги. Работи за подобряване на средаата и взаимодействето между хората. Хоби му е фотографията и планинарството.

Емилиян Кадийски

Емо също е основател на Враца софтуер общество и Вола софтуер. Работи като уеб програмист и през 2011 г. е част от първата кохорта учители на Заедно в час. И към момента продължава да е учител в ПТГ “Н. Й. Вапцаров” Враца. Хобитата му са да спортува: футбол, ски, тичане, да пътува и да обикаля сред природата.
.

Илиян Димов

Ичо има технически ум и вярва, че иновативните модерни професии могат да се работят отвсякъде. Мотивиран е от идеята, че Враца може да се превърне в ИТ хъб. Завършил е Технически университет София, Магистър по Роботика. Работи като програмист и е съосновател на Враца софтуер общество.

Меню